Kategoriat Pillua naapurilta ilmaiset seksi videot

Bi seksiä vittua tarjolla

Äidin mentyä makuuhuoneeseensa minä meni nyt kylppäriin. Saimme kaadettua hänet sängylle ja riisuimme häntä yhdessä niin, että hänelle jäi vain lyhyet alushousut ja valkoinen paita ylleen. Oli lauantai-iltapäivä ja vanhempani olivat lähdössä isän pomon juhliin. Katsoin pällyhousujani ja näin miten niissäkin oi tahroja, riisuin housut pois jalastani heittäen ne tuolilleni. Hänen rintansa olivat mustelmissa ja hampaiden jäljet näkyivät niissä selvästi kuten hänen olkapäissän ja korvan takana. Olin vihdoin saanut sitä kaikkea mitä olin äidissäni himoinnut ja hän oli antanut itsensä minulle täydellisesti. Keitetän kahvi hetken kuluttua niin saat juoda ennen kuin lähdet, kaipa isäsikin päsee jaloilleen. Menin kotiin lomalle vasta huhtikuun puolivälissä. Olin eteisessä lähdössä, kun äiti tuli katsomaan. Pian isä tultiinkin hakemaan ja toivotimme hyvä matkaa. Äitini emätin reagoi voimakkaasti ja tunsin miten aloin purkautua. Tämä on värin Janne, niin värin. Äiti polvistui arvaten mitä minulla oli mielessä. Olimme suudelleet jo pitkän ja irrottaessani huuleni äidin huulilta näin sylkeä valuneen hänen poskelleen ja siitä korvan alle. Siitä tiesin äidin olevan pytyllä ja hän huuhteli alapätän.

Karvanen pillu bondage bdsm

Vedin äidin puoleeni ja suutelin hänen spermaista suutaan. Etkö näe, että Jannekin on tällä äiti sanoi mennen punaiseksi katsoessani hänen pälleen. Sammutin valon ja olin hiljaa. Yöllinen spermani oli kovettanut ja tahrannut housut voimakkaan keltaiseksi. Eiköhän pidetä Helena nyt lystiä, kun pästiin kotiin. Lähden jo kolmen junalla sanoin äidille. Tunsin miten siittimeni alkoi nykimän ja pian lähti annos liikkeelle ja painoin lujasti äitiä elintäni vasten murahtaen tyytyväisenä. Olin kotona jo torstaina puoliltapäivin ja heitin kamppeeni huoneeni nurkkaan, en viitsinyt edes vaihtaa vaatteitakaan vaan palloilin ympäri taloamme. Painoin kieleni kostealle raolle ja tunsin limaisen kosteuden virtaavan äidin limakalvoilta valtoimenaan. Et sinä ole tehnyt mitän värin, minä vain olen ihastunut sinuun, enkä voi sille enä mitän.

hänen vierelleen ja katsoin äitiä. Suukottelin äidin pakaroita ja peppuaukkoakin kevyesti. Hei Janne, mukava nähdä sinua pitkästä aikaa ja hän tuli halaamaan minua. Tunsin housuissani kovan erektion ja vein käteni housujeni vetoketjulle avaten sen ja kaivoin penikseni esille. Kello oli seitsemän kieppeillä illalla ja vanhempani olivat juhlapukeissaan. Minua tullaan hakemaan aivan heti, juon matkalla, isä vastasi. Minä olen juuri 20 vuotta täyttänyt kaveri ja olen parhaillaan armeijassa. Levitin housut ja ne olivat kuivuneet kovaksi ja kuului ritsahdus, kun levitin niitä lisä. En voi itselleni mitän, sanoin hetken kuluttua äidille. Ei mitän, mulla on jo kaikki valmiina. Katselin äitini kalpeita kasvoja ja hänen kapeita huuliansa jotka olivat voimakkaan punaiset ilman huulipunaakin. Pian ovi avattiin ja kuulin miten äiti niisti nenänsä kuin itkun jäljiltä. ...Free seksi erotiikka tarinat

Nyt äiti avasi huulensa ja sain kieleni kiinni hänen kitalakeensa, äidin huulista tuli makea maku suuhuni. Hänen huulensa eivät vastanneet minun viestiini, tartuin toisella kädellä äitini rintaan ja puristelin sitä himokkaasti. Lähdin kotiin vähän ennen yhtä yöllä ja menin nukkumaan. Katsoin äidin silmiä penikseni työntyessä hänen suuhunsa ja huulien puristuessa sen ympärille. Painauduin äitini alastonta vartaloa vasten ja edelleen puolikova penikseni osui äidin peppuvakoon. Raastoin äidin rintoja suuhuni purin häntä joka paikkaan mihin vain pystyin. Äiti seisoi niin, että hänen jalkansa olivat harallaan joutuen kurkottelemaan. Et voi mennä töihin huomenna tuon näköisenä sanoin hänelle. Äidin katseessa oli jotain lämpöä ja alistunutta, joka kertoi hänen olevan minun naiseni. Poimin ne käteeni ja näin niissä kosteutta. Minun oli pakko viedä ne kasvojeni eteen ja haistoin niitä. Äitini oli ollut kiihottunut illan mittaan niin, että hänestä oli valunut kosteutta alushousuihin. Hoidin asiani ja katseeni osui pyykkikoneeseen, nousin seisomaan housut nilkoissa ja poimin äidin pikkuhousut käteeni pyykkikoneesta. Viimein kieleni löysi tuon äitiä kiihottavan nappulan. Mutta tämä on silti värin hän sanoi huohottaen lujasti.